„Baba suferă la frumusețe” sau  prin ce nu trec femeile pentru a arăta bine? Eva Mendes demonstrează asta, suportând şapte ace în gât, un tratament de beauty nou şi foarte la modă acum la Hollywood.

Procedura se numeşte Mono Threads şi presupune introducerea unor ace fine, încărcate cu mini-fire de polidoxanonă, care rămân în piele odată de acele sunt îndepărtate. Această metodă are efect de lifting, deoarece acţionează ca suport pentru ţesuturi. PDO este un material folosit în mod obişnuit în chirurgia cardiacă. Acesta produce fribrozarea ţesuturilor din zonă, dând naştere colagenului.

Fanii au întrebat-o pe Eva dacă tratamentul doare. „Surprinzător, nu prea doare. Şi pragul meu de suportabilitate a durerii e destul de jos. Tratamentul arată mult mai invaziv decât este”, a răspuns actriţa. „Nici nu am ştiut câte ace am în gât. Am întrebat-o pe esteticiana mea şi, când mi-a spus, nu am crezut-o, aşa că i-am cerut să-mi facă o poză. Deci aceasta nu a fost o poză planificată. Mie nu-mi plac acele deloc”, a adăugat Eva.

Distribuie articolul: