De când a devenit soprană la Opera Națională din Viena, Valentina Nafornița atrage mereu prin look-uri irezistibile și o garderobă în care fiecare articol este ales pe sprânceană. Cea mai nouă ieșire a artistei ne-a dus cu gândul din start la o schimbare radicală de hairstyle. Bretonul artistei însă e doar un truc simplu de realizat și ușor de „dezasamblat”. Cum se face, vedeți mai jos.

Valentina a încercat un nou truc de hairstyle în timpul aflării sale în Grecia, acolo unde a fost invitată la o ceremonie de nuntă. Artista a luat cu sine o ținută vaporoasă și lejeră, marca Valentina Vidrașcu, dar și un secret legat de aranjarea părului.

Ceea ce vedeți în fotografii nu este un breton adevărat, ci un mod ingenios de obținere a efectului de breton. Precum observați, șuvițele artistei sunt prinse într-un coc și doar vârfurile acestora ajung să creeze efectul de breton, peste frunte.

Despre cum vă puteți realiza o asemenea coafură stilată (inspirată de Kendall Jenner) în condiții de casă, utilizând un instrumentar minim, puteți vedea în acest tutorial video de aproape 4 minute, realizat de beauty vloggerița Ashna:

Foto: Instagram.com, captură video

Distribuie articolul: