De când a devenit soprană la Opera Națională din Viena, Valentina Nafornița atrage mereu prin look-uri irezistibile și o garderobă în care fiecare articol este ales pe sprânceană. Cea mai nouă ieșire a artistei ne-a dus cu gândul din start la o schimbare radicală de hairstyle. Bretonul artistei însă e doar un truc simplu de realizat și ușor de „dezasamblat”. Cum se face, vedeți mai jos.

Valentina a încercat un nou truc de hairstyle în timpul aflării sale în Grecia, acolo unde a fost invitată la o ceremonie de nuntă. Artista a luat cu sine o ținută vaporoasă și lejeră, marca Valentina Vidrașcu, dar și un secret legat de aranjarea părului.

#love and #marriage ! @anaoboi @lidianafornita @anisoaracebotari la multi ani !!! Happy and amazing marriage 💕💕💕🍾🍾🍾🇬🇷🇲🇩

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

Ceea ce vedeți în fotografii nu este un breton adevărat, ci un mod ingenios de obținere a efectului de breton. Precum observați, șuvițele artistei sunt prinse într-un coc și doar vârfurile acestora ajung să creeze efectul de breton, peste frunte.

Despre cum vă puteți realiza o asemenea coafură stilată (inspirată de Kendall Jenner) în condiții de casă, utilizând un instrumentar minim, puteți vedea în acest tutorial video de aproape 4 minute, realizat de beauty vloggerița Ashna:

Foto: Instagram.com, captură video

Distribuie articolul: