Dacă ești printre doritorii de a merge într-o călătorie în Italia la finala internațională care va avea loc în Sanremo în luna februarie, să știți că înregistrările la festivalul-concurs de muzică „Sanremo Music Awards” continuă.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 ianuarie 2018, începând cu ora 15:00, în incinta localului Banquet Hall La Vista din Chișinău.

Fiecare persoană va participa la categoria sa de vârstă (de la 8 până la 65 de ani) și genul muzical ales, precum și la categoria amator sau profesionist.

Învingătorii care vor merge în Italia, tot acolo vor beneficia de o înregistrare CD, vor avea turnee mondiale și vor fi promovați în cadrul mai multor posturi de televiziune și radio din întreaga lume, desigur, și virtual.

În cadrul aceluiași festival va fi și un concurs de miss la care vor putea participa toate doritoarele. Cea care va câștiga, va merge la finala din Italia și va beneficia de un contract de muncă în lumea modei italiene.

Pentru mai multe detalii vă puteți adresa la organizatorul din Republica Moldova, Tatiana Bordeianu, la numărul de telefon 079210384. Înregistrarea o puteți face prin email: [email protected].

Distribuie articolul: