„Nu mi-am inventat invitația. Am și nr. de telefon de la doamna care m-a telefonat și se pot intercepta și convorbirile telefonice. Păcat că au ales să dezmintă”. Este reacția tinerei care afirmă că a refuzat diploma oferită de Președinție, pentru rezultate remarcabile la învățătură, după ce instituția prezidențială a declarat că tânăra nu se afla în lista premianților nominalizați.


Citește și: O tânără se întreabă cum a ales Dodon absolvenții premianți: „Nu au fost selectați elevii cu cea mai mare medie la BAC”

Contactată de Agora.md, Mihaela Ungureanu a spus că a fost sunată de pe un număr de telefon care nu mai este disponibil:

„M-a sunat o persoană duminică la ora 1:38 ca să știe sigur dacă vin (n. r. – la ceremonia de înmânare), zicea ca trebuie să știe exact câte diplome să facă. Eu i-am zis ca nu mai vin. Zicea ca vine „domnul Vasile din Sângerei” să ne ia cu mașina și așa mai departe. Clar că vor să șteargă tot și să rămân eu că am mințit. Nu am cum să mint. Am note mari la BAC și am fost într-adevăr invitată. Și nu numai. Și Valeria Bratu (n. r. – o altă tânără care ar fi refuzat diploma de la Președinție) la fel a fost invitată telefonic, și mulți alții”, a dezvăluit tânăra.

Sursa: Agora.md