Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014, iar 2020 a fost unul nefast pentru ei, Potrivit presei totul ar fi început după ce artistul a dezvăluit mai multe detalii intime din căsnicia lor.

Cei doi au încercat să își salveze mariajul și au mers la terapie, lucru la care acum ar fi renunțat, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

„El vorbește cu avocații pentru divorț în această săptămână.”, a spus sursa despre Kanye West.

S-ar părea că vedeta de televiziune Kim Kardashian își dorește să se despartă de partenerul ei și deja ar fi discutat cu un avocat ce se ocupă de celebrități, Laura Wasser. „Ei nu sunt pe aceeași pagină atunci când vine vorba de viitorul lor ca familie, iar Kim a înțeles acest lucru.”, a spus o sursă.

Kim și Kanye au împreună patru copii, Norh, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani și Psalm, ce împlinește doi ani în luna mai. Cât despre ce dorește să facă vedeta în continuare, sursa a explicat: „Ea vrea să trăiască în L.A. și să creeze cea mai bună viață pentru copii și să se axeze pe munca ei și pe pasiunile sale.”

„Kim a devenit independentă și și-a pierdut răbdarea față de jocurile lui, de răbufniri, de campania prezidențială și de postările pe Twitter. Povestea de dragoste dintre Kim și Kanye s-a încheiat de mult timp. Se adorau, dar sunt prea multe diferențe între aceștia.”, a spus sursa pentru publicația menționată mai sus.

Distribuie articolul: