De când a devenit tătic pentru a doua oară, Dmitrii Shepelev și-a ținut urmăritorii în suspans. Până astăzi, când a publicat o imagine cu cererea pentru certificatul de naștere.

Este mai fericit ca oricând că o are în viața sa pe designera Ekaterina Tulupova, cea care i-a dăruit la sfârșitul lunii martie încă un copil. Prezentatorul TV i-a adus un mesaj de recunoștință pentru acest dar minunat, prin intermediul rețelelor sociale: „Sunt mândru de tine, te admir și îți sunt recunoscător. Îți mulțumesc pentru frumusețe și pentru zâmbet. A fost o aventură minunată!”.

Câteva zile în urmă, Dmitrii și-a intrigat urmăritorii, după ce i-a rugat să ghicească dacă nou-născutul este băiat sau fată și numele pe care îl are. Internauții au venit cu numeroase variante, unele dintre ele rimează perfect cu numele lui Platon, primul copil al prezentatorului. Mulți au „votat” pentru numele Miron, însă deși au fost aproape, n-au ghicit.

În această dimineață, Dmitrii Shepelev a arătat o parte a cererii pentru certificatul de naștere în care este subliniat un „băiețel” care va purta numele Tihon.

Dmitrii Shepelev și Ekaterina Tulupova sunt împreună de cel puțin trei ani. Atât Dmitrii, cât și Ekaterina au câte un copil din relațiile anterioare, cei doi devenind din nou părinți, pe 26 martie, 2020.

Citește și: Dmitrii Shepelev a devenit tătic pentru a doua oară: „Bine ai venit”. Primele imagini cu bebelușul (Foto)

Sursa: Instagram / Dmitrii Shepelev