În timp ce presa se întreabă cu cine se întâlnește acum Timati și de ce el și Katya Safarova nu se odihnesc împreună, muzicianul acceptă cadouri de la fosta lui iubită, Anastasia Reshetova.

Pe Instagram, rapperul a spus că a început deja să primească cadouri pentru a 38-a aniversare, care va veni pe 15 august. Anastasia Reshetova a fost una dintre primele care l-a felicitat pe Timati. Aceasta i-a oferit tatălui copilului ei o placă de surf din carbon de la Chanel și o cărămidă de carbon din colecția Amirex și Medicom Toy. Ambele piese valorează mai mult de 500 de mii de ruble.

Foto: peopletalk.ru

„O zi semnificativă în viața unui colecționar. Se pare că astăzi voi finaliza definitiv setul. Placa de carbon Chanel, cadoul Nastei de ziua mea. Carbon Amirex Bearbrick, al doilea cadou de la Nastyusha”, a scris Timati pe Instagram.

Vă amintim că relația dintre Timati și Anastasia Reshetova a devenit cunoscută în 2015, după publicarea primei lor fotografii comune, iar pe 16 octombrie 2019, cei doi au devenit părinți, numindu-și fiul Ratmir. În septembrie 2020 s-a aflat că cuplul s-a despărțit.

Foto: wmj.ru

Sursa: peopletalk.ru 

Distribuie articolul: