Hairstylistul vedetelor din România, ne explică de această dată, într-un video recent publicat pe vlogul său, cum se întreține blondul – una dintre cele mai dificile nuanțe. Țineți cont de aceste sfaturi și recomandări, oferite de Sorin Stratulat în timp ce acesta ne demonstrează cum se decolorează corect părul – o lecție utilă nu doar pentru hairstyliștii începători. 

Deși mulți hairstyliști recomandă decolorarea părului sau mai degrabă a rădăcinilor, o dartă la trei săptămâni, Sorin Stratulat nu este de acord cu această tendință și explică de ce preferă să-l decoloreze după două luni și mai dezvăluie din experiența proprie cum se face corect retușul la părul blond.

„Nu decolorez părul o dată la trei săptămâni pentru că nu mi se pare corect și nu mi se pare sănătos pentru păr. Riscul de a rupe părul este foarte mare. Așa că eu țin mai mult clientele cu rădăcinile crescute. Mi se pare cool și când este crescută rădăcina, așa că, la două luni fac retușul de culoare. Da, este posibil să iasă o mică diferență între blondul nou și blondul vechi, dar prefer să fac acest lucru, decât să rup părul din cauza unei aplicări incorecte atunci când părul este prea mic”, dezvăluie specialistul.

„Tipsurile pe care vi le dau, chiar funcționează, chiar sunt testate și răstestate. Dacă vreți să aveți un blond sănătos, faceți așa”

Hairstylistul recomandă să fiți mai vigilenți anume la a doua vopsire a părului, deoarece anume atunci puteți avea probleme. Aplicând vopseaua de două ori, pe părul deja decolorat, acesta va deveni fragil și se va rupe ușor: „Nu decolorarea strică părul, ci aplicarea proastă strică. (…) Vorbiți cu stylistul care vă face, să lucreze extremd e curat: să nu păteze părul, să nu intre peste cel care a fost decolorat. Astea sunt detalii extrem de importante”

„Folosiți 6 %, să nu aud că folosiți 9 sau 12 %, doar dacă vreți arsuri pe pielea capului”, mai explică acesta, referindu-se la produsul pe care îl folosiți.

Pentru a afla mai multe secrete prețioase, oferite de specialist, urmăriți video de mai jos:

Sursa: Youtube.com

Distribuie articolul: