Este vorba despre actrița Elizabeth Debicki care interpretează rolul  Prințesei Diana în sezonul 5 al serialului „The Crown”, despre care se spune că ar fi ultimul. Aceasta a fost surprinsă pe platoul de filmare, la Conacul Ardverikie din Scoția, alături de doi copii actori, care se pare că îi interpretează pe William și Harry.

Actrița australiană, Elizabeth Debicki (Great Gatsby) în vârstă de 30 de ani, interpretează rolul Prințesei de Wales în ultimele doua sezoane ale serialului „The Crown”, după ce a preluat ștafeta de la actrița Emma Corrin, care a jucat rolul Prințesei Diana în sezonul patru.

Creatorii serialului au înlocuit actorii pe măsură ce personajele au înaintat în vârstă. Alături de Debicki, în acest sezon apare actrița Imelda Staunton (Harry Potter) în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce (Game of Thrones) în rolul Printului Philip, Claudia Harrison (Human), în rolul Prințesei Anna, Lesley Manville (Maleficent) în rolul Prințesei Margaret, Jonny Lee Miller (Elementary) în rolul Prim-ministrului John Major, etc.

Dacă sunteți fanii serialului atunci cu siguranță abia așteptați lansarea noului sezon. Din păcate, premiera se preconizează abia în anul 2022, iar o dată precisă încă nu a fost anunțată.

Sursa: Eonline.com

Distribuie articolul: