Descoperire neașteptată în curtea unui bloc din capitală. Un prunc a fost găsit abandonat într-un cărucior străin. Persoana care l-a abandonat a lăsat un bilețel. 

În seara zilei de 23 ianuarie, la orele 18:00, poliția sectorului Buiucani a fost alertată despre faptul că în fața unui cămin familial a fost găsit un prunc abandonat. Micuțul a fost descoperit de un tânăr, care inițial a crezut că acesta a fost lăsat pentru scurt timp de părinții săi. Potrivit publika.md, o vecină a luat bebelușul în casă pentru a-l îngriji. „Era un băieţel, era şi un bileţel în pantaloni cu data, luna, anul naşterii şi ora. L-am învelit într-o plapumă. Copilul era agitat, flămând, l-am luat, l-am schimbat, am trimis fetiţa mea la farmacie după scutece, l-am spălat, l-am schimbat. Am început să plâng… Sunt mamă a doi copii şi aşa situaţii încă nu am întâlnit”, a declarat femeia pentru aceeași sursă.

Persoana care l-a abandonat a lăsat un bilețel în care menționează că nu are nevoie de copil, scrie deschide.md.

Micuțul a fost transportat cu o ambulanță la spital, fiind plasat temporar în Institutul Mamei şi Copilului din Capitală, acolo unde se află în grija medicilor. Pe corpul bebelușului nu au fost găsite urme de violență. Oamenii legii interprind măsurile de rigoare pentru a identifica părinții acestuia.

Foto: Pexels

Distribuie articolul: