Cu toții avem socri și soacre, la fel și vedetele. Statutul lor nu le scutește de critica lor sau laudă. Mama lui Smiley și-a expus părerea despre nora sa, Gina Pistol. Citește în articolul de mai jos opinia sinceră a acesteia.

 

Ioana Maria a vorbit despre Gina Pistol și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Chiar dacă nu locuiește în aceeași casă cu ea, mama lui Smiley este sigură că nora ei este o femeie gospodină.

 Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley, despre Gina Pistol, pentru unica.ro.

Ioana Maria a ținut să le ureze tot ce-i mai bun în mariajul lor:

Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”.

Și tatăl artistului le-a spus câteva cuvinte speciale în ziua cea mare:

Eu le doresc sănătate, fericire, iubire, înțelegere și respect reciproc.”

După nuntă, Smiley a ținut să le transmită tuturor un mesaj public în care le-a mulțumit pentru tot.

Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? (…) Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când.” a mărturisit cântărețul, în primul mesaj publicat pe rețelele de socializare, după petrecere.