Ce afacere și-au deschis Edward Sanda și Cleopatra Stratan după ce s-au întors din America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, iar de curând au decis să își testeze relația la cote maxime, astfel că au acceptat provocarea America Express, care se pare că a decurs perfect din declarațiile lor. Ba mai mult, au venit de acolo pregătiți să își ducă meseria de artist la un alt nivel. Anunțul a fost făcut de artistă, în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare.

Tineri, frumoși și îndrăgostiți, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au luat inima-n dinți și au făcut pasul cel mare în anul 2021, când au devenit oficial soț și soție. De atunci toate momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute se împart la doi. Recent, după marea provocare America Express, cei doi artiști au decis să își încerce norocul și în lumea afacerilor.

Ei bine, nu! Nu au deschis ceva ce este străin de domeniul lor, ci din contră! Potrivit declarațiilor făcute de cei doi în mediul online, Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au deschis o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente. Concurenții de la America Express au rămas în domeniul care i-a făcut cunoscuți, și anume muzica, însă își dorește alături de ei voci bune, care să ajungă cunoscute în lume.

‘Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Aia așteptăm să îți ascultăm ideile!’, au spus cei doi pe Instagram.

Pentru că tot a venit vorba de afaceri, nu putem uita faptul că cei doi au și un site de haine, de unde fanii își cumpără diferite obiecte vestimentare după stilul lor sau semnate de ei.

 

Distribuie articolul: