În timp ce de câteva săptămâni, subiectul noii sarcini a lui Kate Middleton este în topul discuțiilor, unii încă mai trăiesc cu evenimentele din trecut. Unul dintre cei 1.900 invitații la nunta regală face dezvăluiri șocante de la nunta prințului William cu Kate după 6 ani. Nu a fost nici pe departe romantică, ca în povești.


„A fost o experiență foarte bizară. Dincolo de ce s-a văzut la televizor, nunta prinţului William cu Kate a fost cu totul altceva!”, spune scriitorul şi jurnalistul Duncan Larcombe, care a făcut parte dintre invitaţii la evenimentul planetar, urmărit în direct la televiziune de două miliarde de persoane.

poze-adorabile-cu-kate-middleton-si-printul-william-alaturi-de-copii-cum-au-petrecut-in-vacanta-de-iarna_size19

Citește și:Kate Middleton și Prințul William au aflat sexul bebelușului. I-au ales și un nume

Nunta a avut loc în ziua de 29 aprilie 2011. Toată lumea a privit-o cu sufletul la gură pe frumoasa Kate în riochia de mireasă superbă împreună cu prinţul William. Dincolo de imaginile de la televizor, Larcombe spune că nu a fost distracţie, cum se întâmplă de obicei la nunţi:

„A fost o experienţă foarte bizară, ca şi când am fi fost aşezaţi la muzeul figurinelor de ceară printre statui mişcătoare. Dacă vă place să priviţi celebrităţi, nu este nimic mai potrivit decât să mergeţi la o nuntă regală. Nu există loc în care să fie mai multe capete încoronate prezente. Invitaţii au fost totuşi trataţi pe picior de egalitate. Invitaţii au trebuit să aştepte ore până a sosit, ultima, regina Elisabeta a II-a. Aşteptarea interminabilă a pus la încercarea nervii mirelui. Când a intrat Kate, s-a instalat o tăcere absolută.”

Sursa: click.ro