În curând familia cântăreței Niusha va fi mai numeroasă. În timpul celei de-a doua sarcini, vedeta a ținut cont de experiența sa anterioară și a decis să aibă grijă de silueta ei, în avans. Cântăreața aderă la un anumit program de antrenament, vezi în articolul ce urmează care este acesta. 

În instagramul ei, Niusha a spus că are minge de gimnastică specială, merge la aerobic în apă și efectuează exerciții de yoga. Cântăreața a postat fotografii făcute în timpul practicării sportului acasă și a vorbit despre nuanțele yoga pentru femeile însărcinate. Niusha a menționat că femeile însărcinate nu ar trebui să sară în timpul orelor și să efectueze exerciții care creează presiune pe abdomen.


Niusha a mai precizat că înainte de a începe cursurile de yoga, toate femeile însărcinate trebuie să se consulte cu medicul lor. Datorită acestui lucru, vedeta, în așteptarea celui de-al doilea copil, se simte grozav.

Potrivit interpretei, în timpul primei sale sarcini, kilogramele în plus au apărut cel mai târziu, la 8-9 luni. Totuși, silueta ei s-a schimbat foarte mult în timpul sarcinii și a trebuit să facă multe eforturi pentru a scăpa de greutatea în plus.

Pentru Niusha acest copil va fni al doilea, iar pentru soțul ei Igor Sivov – al patrulea. Dintr-o căsătorie anterioară, consilierul șef al președintelui Federației Sportive Internaționale Universitare are doi fii care se înțeleg bine cu noua sa familie. Cuplul nu a dezvăluit încă sexul viitorului bebeluș, dar susține că numele său nu va fi mai puțin original decât cel al fiicei lor de doi ani, Simba.


Foto: instagram/Niusha
Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: