Aerul nunților au pătruns și în creierul Ninei Crețu! Tânăra nu e decisă cine va fi alesul, dar știe la sigur că va avea două nunți total diferite la concept.

Fosta iubită a lui Renato Usatîi, nu renunță la tradiții și obiceiuri, dar își dorește și ceva cu totul exotic. De aceea, va organiza două evenimente: una, acasa cu tot neamul, iar alta, într-o locație de vis într-un cerc mai restrâns de invitați.

Prima așa mai delicată, poate într-o țară exotică, cu mai puține persoane, estetică. Dar încă o nuntă, dar cu același mire, aș vrea acasă, cu toate tradițiile pe care le avem, dezbrăcatul miresei, colacul miresei, furatul miresei, cu muzică populară, cu multe persoane, deci cu tot buchetul unei nunți de-ale noastre”, spune Nina și mai adaugă că Emilian, fratele ei, trebuie să „pună cuțitu-n ușă”, o altă tradiție de nuntă.

Amintim că în primăvară, au apărut zvonuri despre despărțirea celor doi îndrăgostiți, Nina Crețu și Renato Usatîi. Deși, au confirmat informația, cei doi continuă să comunice.

Distribuie articolul: