Astăzi frumoasa soră a actorului a atins vârsta majoratului, iar fratele ei a fost primul care i-a urat „La mulți ani!”

Mesajul transmis de Emilian este foarte original „18, Deja se poate” semn că Emilian este gata să fie mai indulgent cu sora sa.

„Chiar dacă ai atins majoratul, pentru mine mereu vei rămâne fetița lui badea… La Mulți Ani! P.S. 18, deja se poate!” 

Anul trecut Emilian a povestit pe rețelele sociale cum a venit pe lume surioara lui.

„A fost odată, demult, tare de mult un om și o femeie. Ei aveau 3 copchilași de badaprosti, unul mai năstrușnic decât altul, printre acei copchilași eram și eu.

Într-o zi de vară, mai exact pe 6 iunie 2000 acei doi și-au luat hapăleții și au plecat la prășit sotșili… Aaaaa, uitasem să vă spun femeia aia era olecuțică gravidă, cam 9 luni.
S-au pornit pe răcoare, așa că niște oameni gospodari, chiar dacă acea femeie abia își ținea burduhanu. De la ora 5:00 min pînă pe la 8:00 min. acea familie prăseau cu lăcomie știru, lobodă și mai ales curcubițică din șotce. După ce au prășit de le-au ieșit ochii din cap acestea s-au întors acasă obosiți, dar fericiți că au scăpat de toată iarba fermecată. În drum spre casa femeia se tot văicară ca amuș naște. Soțul, ca un bărbat adevărat o liniștea cu; ei, fă Naști , ești obosâțâ, ai să te culci oleacă și tat a șî șii ghini…

Femeie ca orice femeie ce-și asculta soțul, „care mereu are dreptate”, a ajuns acasă, să întins pe padivan și se tot chinuia cu durerile facerii… Peste o oră de dureri, sau travalii, nu știu cum se mai zice, femeia a început să strige; Ion fă ceva , eu amuș nasc. Până Ion o găsit ambulanță, acea femeie a născut acasă, pe padivan, ajutată de nana Raia, (medicul din sat)… În timp ce năștea acea femeie cei doi fii ai ei, adică eu și Vaniușa eram așezați pe pragul case și ascultau cum mama lor țipă cât o ținea gura, noi voiam să intrăm în casă să vedem ce și cum, însă nana Raia s-a încruntat la noi și am înțeles că acolo e buba și nu se poate… Cei doi frați în timp ce erau pe pragul încercau să ghicească ce o să fie față sau baia, mama lor pe atunci nu știa de uzi… La un moment dat lângă acei doi frați să așezat o găinușă, eu i-am zis lui fratele meu, o să fie o fetiță, așa a și fost.
Când a venit ambulanța femeie împreună cu fiica ei Nină s-au urcat în ambulanță și au plecat la rodom să nască… Eu ca un frate mai mare a trebuit să spăl padivanu și prostirea…)))).
P.S. La mulți ani Ninuță, încă un pic și acea fetiță frumoasă se năștea în șotce…”

La mulți ani, Nina să fii fericită! 

Distribuie articolul: