Antrenoarea Nicolle Trifan, a demonstrat din nou că este independentă și își poate îndeplini  visele singură. Muncind din adolescență și până în prezent, ea și-a cumparat mașina pe care demult și-o dorea.

  I want it, I got it!

Fericire, mândrie, euforie, adrenalină, toate la un loc! Nu pot explica exact ce simt, pentru că de fiecare dată când ating un țel, cu greu conștientizez ca am reușit să-l ating cu forțele proprii. Cândva, nu-mi permiteam nici măcar să visez… Prea lung pare drumul, dar când te înarmezi cu disciplină, mindset optimist, cu dedicație și pasiune pentru ceea ce faci, când îți asumi sacrificii și riscuri, muncă asiduă, dimineți și duminici care încep la 5:00, e POSIBIL. *)

Pentru mine este important să știu, DE CE fac acele sacrificii, de ce depun acel efort, spre ce tind?

De ce manânc salată? De ce citesc o carte? De ce muncesc?

Cu toții ne dorim să avem feedback, să ne fie valorizate munca și timpul. Succesul meu – se datorează valorii pe care ați oferit-o muncii mele, iar asta mă face să mă simt utilă s

și să fiu sigură – fac totul corect.  Nu este o postare despre laudă.

Este o postare despre Dacă VREI-OBȚII!

Prinde contur tot asupra ce îți focusezi energia!

VISAȚI, REGĂSIȚI-VĂ, MATERIALIZAȚI-VĂ IDEILE  ȘI CUNOȘTINȚELE, INVESTIȚI ÎN VOI. CREDEȚI ÎN VOI!

O să întâlniți mulți oameni în calea voastră care vă vor face să credeți că e inutil, că e imposibil, că nu veți reuși, că nu meritați… Când mi-am transformat pasiunea pentru fitness în profesie, mi s-a zis “ocupă- te cu ceva mai serios”…N-AM ASCULTAT. (Ca de obicei.)

Mi-am ascultat doar intuiția și inima…”, a scris Nicolle sub postarea cu mașina .

Este vorba de un bolid de lux, Porsche Cayenne cu numere personalizate „ FIT 1”.

Nicolle Trifan, a devenit cunoscută prin stilul ei de viață sănătos și munca necontenită la sala de forță. Antrenoarea participă la filmările clipurilor muzicale cât și ca modelă.

Distribuie articolul: