Nicoleta Nucă revine cu o nouă piesă în care mulți dintre voi se vor regăsi. E o piesă de suflet, cu un mesaj puternic, așa cum ne-a obișnuit artista.

Muzica și textul sunt semnate de Irina Rimes, iar filmarea videoclipului i-a implicat pe Bogdan Păun (regie), Alexandru Mureșan (DOP), Alex Ifimov (Make-up & Hair Styling), Silvia Cristescu (Styling), iar producția a fost semnată de Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

„Este o piesă foarte frumoasă, foarte dragă mie şi sper să devină şi pentru cei care mă urmăresc”, a povestit Nicoleta Nucă pentru InfoMM.ro

23275414_1707710965970902_5583274770500873480_oArtista a anunțat încă din ianuarie că are deja câteva piese pe care le va lansa în următoarea perioadă.

„Ai uitat cine ești” este a patra din acest an. „Singurul final fericit pentru o poveste de dragoste e un accident. Sper să vă placă”, a scris Nicoleta în descrierea melodiei, pe contul ei de Facebook.

Primul single al Nicoletei Nucă, „Nu sunt” a fost un adevărat succes, fiind în continuare difuzat pe posturile de radio și TV. Ulterior, Nicoleta și-a surprins fanii cu piesele „Liniștea”, „Inima mea” și „Castele de nisip”, urmate de cele două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” și „Când pleci”

Citește și: „Alt Tu”, prima piesă compusă de Nicoleta Nucă. Vezi cel mai proaspăt clip al artistei

Distribuie articolul: