Nicoleta Nucă trăiește cele mai deosebite emoții! Artista a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie, făcută de iubitul ei, Alex Ursache. Anunțul a fost făcut aseară, de însăși artista.

Interpreta nu a putut să nu împărtășească vestea frumoasă cu prietenii săi virtuali. Aceasta a distribuit câteva imagini în care își demonstrează inelul. „Am spus DA! Te iubesc”, este mesajul care a însoțit fotografiile postate de Nicoleta Nucă.

Cuplul se află într-o escapadă în Turcia, la Istanbul, acolo unde a fost cerută în căsătorie. Se pare că iubitul artistei, Alex Ursache, este un romantic incurabil. Acesta a ales o locație specială pentru a veni cu cererea în căsătorie. Mai exact, propunerea a fost făcută în preajma insulei Kizkulesi, pe care se află Turnul Fecioarei – o locație cu o însemnătate romantică specială și o vedere ce taie respirația la apus.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache, care este toboșar, sunt împreună de mai bine de trei ani și locuiesc în aceeași casă. „Cred că acum, la 24 de ani, trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, a declarat Nicoleta Nucă pentru unica.ro, în 2018. Cei doi împart aceleași pasiuni pentru muzică și sport, iar acum a venit momentul să își și unească destinele.

Distribuie articolul: