Nu este tipul de vedetă care dezvăluie prea multe detalii despre viața sa personală, de aceea preferă să păstreze tăcerea atunci când e provocată să confirme sau să infirme anumite lucruri. Nicoleta Nucă a fost surprinsă la o petrecere, acolo unde a acceptat să comunice câteva detalii despre cum ar trebui să arate bărbatul visurilor ei. 

„Pentru mine, este foarte important să fie o persoană carismatică, să arate bine, că ne place și frumosul, dar e important să fie o persoană inteligentă, să comunice cât mai mult cu mine, să am încredere și să aibă încredere, să existe o înțelegere. Să ne înțelegem din jumătate de cuvânt, să aibă și simțul umorului, bineînțeles, pentru că trebuie să și râdem. Iar în cazul meu, să știe să înțeleagă ceea ce fac și să aibă încredere”, a declarat Nicoleta, într-un interviu acordat pentru reporterii Antena Stars.

Nu e un secret faptul că tabloidele din România inventează deseori subiectele cu referire la viața personală a vedetelor. La fel a pățit și Nicoleta, după X-Factor. Despre acest lucru, Nicoleta a dezvăluit,anterior, pentru jc.mc: „La început mă întristam când citeam toate bârfele, însă mai apoi am înțeles că la ei aşa se obişnuieşte. Dar ştii cum se spune: publicitatea negativă are şi ea latura ei pozitivă. Şi cu timpul am învăţat să nu mai atrag atenţie la toate răutăţile care se scriu. Plus că sunt împăcată cu mine însămi, căci eu ştiu care e adevărul, de fapt. Cu Ştefan Bănică jr. am avut o relaţie strict profesională pe durata concursului, acum suntem simpli cunoscuţi şi colegi de breaslă. La fel e şi în cazul lui Liviu Vârciu. Neștiind adevărul, presa m-a cuplat cu ei. Şi asta după ce ne-am întâlnit întâmplător pe holurile unui spital. Am mers împreună să luăm masa şi m-a ţinut de mână ca să traversez strada – asta a fost, nimic mai mult! Suntem doar amici.”

Foto: BRomania

Distribuie articolul: