Interpreta din Republica Moldova s-a remarcat și în a doua gală „Bravo, ai stil! Celebrities!”, reușind să acumuleze punctajul maxim în ediție. Aceasta a impresionat jurații cu ținuta și prestația sa.

De această dată, tema galei a fost faimosul Woodstock Festival, care a avut loc în zilele 15-18 august, anul 1969, în  Bethel, New York. Acesta a fost probabil cel mai grandios festival de muzică rock, ce a marcat „era hippie” și deși au fost vândute 194 mii de bilete, numărul celor prezenți a fost estimat la 500 mii de persoane.

Concurentele „Bravo, ai stil!” s-au conformat dress code-ului impus și deși au fost foarte creative, nu toate au reușit să impresioneze. La fel ca în gala precedentă, punctajul maxim a fost oferit de către jurați, Mădălinei Pamfil și Nicoletei Nucă. De această dată, Nicoleta sau NN, așa cum au poreclit-o jurații, a avut cea mai bună ținută.

Aceasta a purtat o salopetă satinată albă cu pantalonii evazați și un decolteu adânc decorat cu franjuri. Pe post de accesorii a purtat brățări masive la ambele mâini, un colier masiv din metal cu pene și o bentiță în zona frunții. Artista a devenit din nou șatenă, datorită perucii sale. Machiajul a fost de asemenea, în stil hippie, având aplicat pe față mult sclipici în formă de steluțe.

Și numărul pregătit de Nicoleta a impresionat! Artista a interpretat melodia „Piece of my Heart”, de Janis JOPLIN.

Foto: Instagram / Bravoaistil