Nicole Scherzinger este una dintre cele mai sexy artiste din showbizul internațional. Vedeta care va împlini 45 de ani în iunie se poate lăuda cu o siluetă de vis, pentru care face însă numeroase sacrificii. 

Nicio zi fără pilates, yoga și sală! Ăsta pare a fi motto-ul lui Nicole Scherzinger, care la aproape 45 de ani arată mai bine ca la 20.

Interpreta brunetă și-a surprins cei peste 5,7 milioane de fani de pe contul de Intagram cu o serie de fotografii incendiare.

„Ești perfectă!”, „Ce păpușă!”, „Ne-ai făcut ziua mai frumoasă!”, „Arăți fabulos ca de obicei”, „OMG! Nicole, cât de bine poți să arăți! ”, „Ești reală?”, „Arăți uimitor!”, „Nicole, ce ne-ai făcut?”, „O femeie superbă!”, “Ești cea mai sexy femeie din lume!”, „Pot spune doar: Wow!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Ce face Nicole pentru a se menține în formă și ce trucuri de frumusețe are

Pentru a se menține în formă, Nicole face yoga și este adepta antrenamentelor HIIT, combinând greutăți cu alergatul pe bandă sau altă formă de cardio.

În ceea ce privește fitness-ul, Nicole spune că totul trebuie făcut cu moderație: „Nu trebuie să te sinucizi. Când făceam parte din trupa Pussycat Dolls, credeam că trebuie să te antrenezi trei sau patru ore pe zi, dar nu este așa. Este vorba de a face 20, 30 sau 40 de minute de antrenament și contează să folosești inteligent acel timp, să faci ceea ce funcționează pentru tine”.

Utilizarea cărbunelui

Când vine vorba de a obține acea strălucire a corpului, Nicole folosește o mănușă exfoliantă cu cărbune.

„Cărbunele ajută la scoaterea impurităților din piele”, a declarat ea pentru Allure, „așa că îmi place să folosesc asta”. 

 

Distribuie articolul: