Nicole Cherry, este una dintre acele vedete, care și-a dorit să fie mamă de tânără, așa că la doar 22 de ani este deja în așteptarea primul ei copil. Este în al doilea trimestru de sarcină și aflând că va avea o fetiță, s-a gândit deja și la un nume. Cum decurge sarcina artistei și la ce nume s-au gândit viitorii părinți, afli din articolul de mai jos. 

Cântăreața are o sarcină destul de ușoară. În urmă cu puțin timp, Nicole a oferit un interviu pentru cancan.ro, în care a mărturisit că nu are pofte prea mari și că primele 6 luni de sarcină au decurs destul de bine. Nu i-a fost greață, nu are pofte noaptea și se bucură la maximum de fiecare clipă în care micuța „cireșică” se dezvoltă la ea în burtică. „Cireșică” este cuvântul de dezmierdare folosit de Nicole.

Foto: libertatea.ro

Se consideră că ultimul trimestru de sarcină ar fi cel mai complicat, în care bebelușul începe să fie mai năzdrăvan și să creeze ncomodități mămicii, dar Nicole nu este deloc speriată, mai ales că-l are pe iubitul ei mereu alături, indiferent de ce are nevoie.

„Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță a fi următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să o trecem cu brio. E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic”, a povestit artista.

Foto: aflăstiri.ro

„Cireșica”, așa cum toată lumea o alintă pe micuța din burtica artistei, a primit deja un nume oficial. Nicole și Florin au decis că o va chema Anastasia. Aceștia își doresc și ca ea să doarmă ani buni alături de ei, în aceeași camera, pentru a o avea în vizor non-stop. Vor să fie părinți model și să-i ofere cea mai aleasă educație.

Când va mai crește, ei îi vor amenaja propria cameră. Interpreta își dorește să-i fie cea mai bună prietenă a fiicei sale.

Sursa: monden.ro 

Distribuie articolul: