Actorul a trecut deja prin trei divorţuri, dar chiar și așa nu se opreşte aici! Nicolas Cage se însoară a patra oară, reușind deja să-și oficializeze relaţia cu mai tânăra lui iubită de până acum.

Cei doi sunt împreună de un an, iar acum par decişi să îşi întemeieze o familie. Nicolas Cage, în vârstă de 55 de ani se iubeşte cu Erika Koike, o tânără de origine asiatică. Viitoarea lui soţie este make-up artist, cei doi cunoscându-se pe platourile de filmare.

Nicolas Cage şi Erika Koike s-au afişat pentru prima dată împreună în Puerto Rico, în timp ce el era ocupat cu filmările pentru Primal, un film de acțiune.

Publicațiile internaţionale scriu că cei doi și-au unit deja destinele la Las Vegas, capitala mondială a căsătoriilor la minut. Mai mult de atât, Nicolas Cage a făcut o solicitare pentru a obţine certificatul de căsătorie, în Clark County, Nevada. Rămâne de văzut dacă a patra oară va fi cu noroc pentru actor.

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori. Actrița Patricia Arquette a fost prima lui soție, mariajul lor rezistând din 1995 până în 2001.

Apoi a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, din 2002 până în 2004.

Iar înainte de Erika, starul a fost însurat, din 2004 până în 2016, cu Alice Kim, o fostă ospătăriță, care i-a oferit un fiu – Kal-El Coppola, acum în vârstă de 14 ani.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: