Sărbătoare mare în familia Botgros! Astăzi, soții Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru marchează 50 de ani de căsnicie, pe lângă acest eveniment soția maestrului își sărbătorește astăzi și ziua sa de naștere. Astfel, maestrul a publicat pe pagina sa de Facebook o postare plină de recunoștință pentru soția lui. Ce mesaj i-a lăsat și ce fotografii a distribuit, vezi mai jos.

Maestrul Nicolae Botgros nu își afișează prea des viața personală în mediul online. Totuși, astăzi, cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsătorie cu Lidia Bejenaru, dar și cu ocazia zilei de naștere a acesteia, maestrul a făcut o excepție și le-a vorbit internauților despre recunoștința pe care i-o poartă soției lui.

„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu… armonie în viață, armonie în muzică… indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole… EA, mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE. Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru!
Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet.
Da, astăzi e sărbătoare în familia Botgros”, a scris Nicolae Botgros pe pagina lui de Facebook și a distribuit câteva imagini cu soția lui, dar și de cuplu.

În ore numărate, postarea a strâns mii de aprecieri și comentarii din partea internauților. Prietenii din mediul online, le urează celor doi încă mulți ani frumoși înainte, plini de armonie, susținere și înțelegere.

„La mulți ani sănătoși și frumoși alături de frumoasa dumneavoastră familie!”

„La mulți ani sănătoși și fericiți alături de cei dragi”

„Multi ani de viață în continuare, sănătate și fericire alături până la adînci bătrînețe. Sunteți o legendă a muzicii populare românești în tot spațiul romănesc. La multi ani!”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii lăsate la postare.

Amintim că aniversarea a 50 de ani de căsnicie, în popor, poartă denumirea de nuntă de aur, și este simbolul bogăției, căldurii și iubirii veșnice.

Sursa foto: Facebook