Maestrul Nicolae Botgros a trecut prin coșmarul luptei cu Covid-19. Starea lui a fost una destul de delicată, dar din fericire a trecut cu brio peste această încercare. Artistul a participat prin video call la emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, unde a oferit mai multe detalii despre lupta cu acest virus.

„O lună și opt zile am stat în spital. Este o boală foarte grea, o boală, care nu cruță nimic și lasă foarte mari urmări. Aș vrea să vă păziți cât se poate de bine”. Artistul a mai adăugat că a trecut prin stări extrem de delicate precum halucinațiile, iar faptul că a fost separat pe durata tratamentului de familie i-a afectat și mai mult starea psihică.

„Desigur că soția și Cornel erau foarte îndurerați fiindcă auzeau diferite cazuri zilnic și se așteptau la rău. Când am ieșit l-am  îmbrățișat pe Cornel și am plâns ca un copil și i-am spus că nici dușmanului meu cel mai rău nu i-aș dori să ajungă în situația în care am fost eu”, a mărturisit Nicolae Botgros.

Maestrul a mai fost întrebat de Măruță și cum se descurcă în rol de proaspăt tătic. Amintim că Nicolae Botgros are o fetiță împreună cu interpreta Anișoara Dabija.

„Am o fetiță extraordinar de frumușică. Am grijă de ea și de Cornel, și de Cristi, și de soție”, a spus artistul.

Dirijorul a mai adăugat că își dorește să compună o baladă medicilor, care salvează oamenii de Covid-19.

Video: Youtube.com/Cătălin Măruță