Genele bune pare că se transmit din generație în generație, cel puțin în familia Allei Pugacheva. Nikita Presnyakov, fiul Kristinei Orbakaite și al lui Vladimir Presnakov a fost binecuvântat de mama natură cu o voce superbă, cu un timbru original. 

De câțiva ani, Nikita Presnyakov este solistul trupei rock/metal Multiverse, iar pe 10 septembrie band-ul a lansat o piesă nouă, preferând să cânte în engleză – Statues. Vocea tânărului i-a cucerit instantaneu pe internauți, amintindu-le de cea a faimosului Jon Bon Jovi. Atât fanii vechi cât și cei noi s-au întrecut în comentarii de laudă la adresa solistului. Printre acestea s-au regăsit multe mesaje de încurajare, unii dintre ei implorând trupa să reprezinte țara la concursul internațional de muzică Eurovision 2020, fiind siguri de victoria lor.

Mândră de performanțele nepotului său, Alla Pugacheva a adăugat un comentariu scurt, dar tipic ei – „Это очень круто!” (n.r.„E foarte fain!”) – referindu-se la interpretarea impecabilă al lui Nikita.

Roșcatul a cucerit inimile fanelor, totuși acestea nu au nicio șansă, întrucât Nikita este deja căsătorit și o adoră pe soția sa superbă.

Urmărește videoclipul de mai jos și spune-ne dacă îți place piesa și modul în care o interpretează solistul Multiverse.

Sursa video: Youtube.com