După ce o cântăreață pe nume Lindita a reprezentat Albania în prima semifinală ESC, ratând calificarea în finală, tot mai mulți internauți și-ar fi dorit ca locul ei să fie luat de Arilena Ara - o tânără de 18 ani, cea mai nouă piesă a căreia face furori în Europa de Sud-Est.

Faceți cunoștință: ea este Arilena Ara – o cântăreață de 18 ani din Shkodër (Albania), specializată în genurile Pop, R & B și dance. Cântă de la vârsta de 13 ani, iar talentul a ajutat-o să devină învingătoare a show-ului X Factor Albania, sezonul II.

S-a întâmplat după moartea tatălui său, eveniment care a făcut-o să strângă din dinți și să-și înfunte fricile. Tot lui, Arilena i-a dedicat o piesă din cariera sa, intitulată „Vegim”.

În 2016, Arilena Ara a lansat Nëntori – o piesă care a întrecut așteptările tinerei, devenind populară peste hotarele Albaniei.

După apariția pe YouTube a unor remixuri, Nëntori a devenit un hit solicitat zilnic la posturile de radio din Republica Moldova și România, după cum recunosc înșiși prezentatorii.

cats

#Nëntori Number 1 in #ROMANIA @darkodimitrov

A post shared by Arilena Ara (@arilenaaraa) on

Îmbolnăviți-vă și voi de această voce!

Arilena se apropie de primii 200 de mii de fani pe Instagram și cucerește tot mai mult prin felul în care arată.

Easter Blessings!

A post shared by Arilena Ara (@arilenaaraa) on

A post shared by Arilena Ara (@arilenaaraa) on

https://www.instagram.com/p/BTwQCPmgxPm/?taken-by=arilenaaraa

YOU GIVE LIFE TO WHAT YOU GIVE ENERGY TO

A post shared by Arilena Ara (@arilenaaraa) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: