Vă mai amintiți piesa lui Taxi? Neiubibilă… neiubibilăăă, ăăă, era altfel? O iubea! D-apoi cred că merita fata!

Cred că noi fetele foarte setate de carieră şi autodezvoltare ne transformăm în niște neiubibile. Nu că voi nu vreți să ne iubiți, dar că noi nu vă dăm voie. Căutăm nod în papură permanent şi nu putem găsi nicidecum prințul. Mai mult decât atât, ne transformăm în bărbați în fuste: adio feminitate, adio senzualitate, adio spirit – nimic mai mult decât o ființă mult prea rațională, rezonabilă, calculată şi multe alte cuvinte care au tangență cu matematica.


Am alcătuit mai jos o întreagă listă de lucruri neiubibile făcute de o femeie neiubibilă:
1. Alege prea mult – nu poate ea să aleagă pentru că a fost chimie, nici că arată el bine, nici că e deștept, nu poate să aleagă deloc, de fapt. Trebuie ca el să le aibă pe toate, şi dacă nu gătește ca mama sau nu arată ca actorul ei preferat, sau s-a exprimat o dată cam ciudăţel – go away, I don’t need imperfection.
2. Nu flirtează – Aproape niciodată. Nu are nevoie ea de jocuri inutile gen „cucerire şi agățare”, ce-i al ei e pus deoparte. Știe acest lucru şi așteaptă cu sfințenie acea zi. Mai mult decât atât, are o părere foarte proastă despre bărbații pe care îi vede flirtând periodic.
3. Lucrează mult – Cu siguranță poți fi şi un workoholic iubăreț şi iubibil. Însă, o neiubibilă alege mai bine să facă over time decât să meargă pe undeva unde s-ar putea afla viitorul ei ales.
4. Are mulți amici bărbați – Mai mult decât atât, aceasta e unica categorie accesibilă: orice băiat bun, drăguț şi deștept trebuie să stea acolo. Şi să nu încerce cumva să evadeze. Friendzone este o condiție neiertătoare.
5. Nu este frumoasă – Sigur că este, dar nu vede acest lucru. Nu se poate percepe ca făptură frumoasă, oricât de mult ar avea grijă de dânsa. Este bolnavă de un fel de bulimie estetică. Nu-i ajunge şi nu recunoaște tot ce vede în oglindă.

6. A trăit o poveste de dragoste intensă – Cu siguranță, prin 2008, şi ori de câte ori se vorbește despre iubire povestește de X care era un bărbat excelent. Doar că X acum e însurat şi așteaptă şi un copil.
7. Citește, scrie, cântă – înlocuiește.
8. Are căderi nervoase – Se satură periodic de condiția ei, condiție pe care a ales-o conștient. Se şi supără că a ales-o conștient, dar nu știe cum să schimbe acest fapt acum.
9. Are rude sâcâitoare – De obicei, cu cât mai mult rudele insistă asupra importanței creării unei familii, cu atât mai mult va fi neiubibila solo.
10. Toți băieții buni sunt rezervaţi, sau mai rău, luați – Știe ea vreo câțiva, cu ei zice că s-ar cupla cu cea mai mare plăcere, dar ei nu sunt disponibili.
11. Nu este nebunatică – Nu prea știe ea să facă chestii drăguțe pentru bărbați sau să spargă tipare.

Dacă vă regăsiți în cel puțin 5 puncte din această listă, este clar, sunteți o neiubibilă cu probleme de personalitate grave. De fapt, recunoașterea problemei e deja un pas spre soluționarea ei. Mai mult decât atât, neiubibila este o femeie rezonabilă, tocmai din acest motiv, cu puțin efort ar putea învăța când ar trebui să-şi lase inima să vorbească şi când să-şi asculte creierul – armonizând şi corectând.

Distribuie articolul: