Un cuplu a „salvat” un autobuz de la o perioadă lungă de stat în service. Aceștia au mers de la Orlando până la Miami, au parcurs aproape 400 de km pentru a procura un autobuz școlar, care nu era în cea mai bună stare. După procurare, a început adevărata magie!

Magia a început datorită transformărilor radicale. Autobuzul destinat școlarilor a devenit o casă pe roți, exact așa o numește și cuplul. După ce au pus stăpânire pe noua casă, au început reparațiile. A fost scos habitaclul, iar elementele necesare au fost înlocuite cu altele noi. Pentru a restaura totalmente autobuzul și a-l transforma într-o casă numai bună de locuit, a fost necesar de mai mult de un an, să nu ma vorbim de investiții financiare.

Absolut tot procesul de restaurare a fost realizat doar de cuplu, Robbie and Priscilla, care i-au dat o culoare nouă! Pe o pagină de Instagram, ei au relatat toată istoria a procesului de transformare, detaliat, prin fotografii și video. Acum, după finalizarea restaurării, cuplul călătorește prin toate zonele dorite și se simt liberi: „Nouă ne place să călătorim și să descoperim locuri noi, din acest motiv noi am pregătit o casă mică pe roți, care ne oferă libertatea de a menține un stil de viață plin de aventuri”, menționează ei pe pagina de Instagram.

Acum au și un prieten ce călătorește împreună cu ei, un motan. Cuplul a relatat că înainte de a se porni în marea călătorie, au lăsat micul lor prieten pentru o săptămână în casa pe roți, pentru a se adapta noilor condiții.

Acum, familia călătorește cu sufletul împăcat și fără frici.

 

Distribuie articolul: