E vedeta care optează pentru aranjarea părului în condiții de casă și, pentru că ține la fanele ei, Natalia Yonova a decis să împărtășească publicului un nou tutorial de înfrumusețare, distribuit și pe vlogul său personal. Cum își realizează aranjarea cu ajutorul bigudiurilor, aflați mai jos.

Cântăreața susține că aranjarea părului acasă nu economisește doar timpul, ci și banii. Și asta, pentru că fiecare femeie poate aborda bigudiurile – articole demult uitate. Buclele realizate cu ajutorul bigudiurilor, spune Natalia, nu sunt atât de dăunătoare ca cele realizate cu ondulatoarele electrice, care ard părul.

„Mi-a atras atenția faptul că femeile au încetat să mai folosească bigudiuri. O vreme, ele au fost populare, însă acum, nici măcar la salon nu mi-am putut face ondulare cu bigudiuri. Se pare că asta se întâmplă, pentru că oamenii nu știu cum să le folosească. Eu vă voi arăta.

Vreau să vă povestesc despre aranjarea zilnică a părului, pe care și-o poate permite fiecare femeie. Dacă e să fiu sinceră, nu beneficiez atât de des de serviciile hair stiliștilor și a makeup-artiștilor pentru filmări sau evenimente personale. Mult timp mi s-a părut că aranjarea părului cu ajutorul bigudiurilor este o treabă dificilă. Din start, mâinile îmi cedau. Dar, exersând, veți economisi o sumă considerabilă de bani investiți în saloane și veți arăta sclipitor”, spune vedeta, în tutorialul video.

Mai multe detalii despre procedura propriu-zisă aflați aici:

Foto: captură video

Distribuie articolul: