Natalia Știrbul vine cu 10 ținute nou-nouțe „proaspăt scoase din cuptor” pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 7 ani, inspirate de povestea „Punguța cu doi bani”, scrisă de Ion Creangă.

Natalia prezintă fragmente din poveste prin broderia manuală aplicată pe stofe naturale cum este bumbacul și inul. Baba și moșneagul, cucoșul, casa și punguța se regăsesc pe frumoasele hăinuțe.

IMG_2633

„De altfel, asemenea stofe erau folosite și pe vremea când Ion Creangă era copil. Am optat pentru o cromatică reținută și nepretențioasă, cu o gradație de la albastru intens închis spre alb pur, iar croiala este liberă și comodă tocmai pentru ca cei mici să nu fie stingheriți în mișcări.”

Hăinuțele create de Natalia sunt preferate de persoanele care aleg simplețea și rafinamentul.IMG_2630

„Eu încerc să prezint prin ținutele mele o copilărie veselă și jucăușă, care te duc neapărat cu gândul la o poveste, fără griji.  Hăinuțele pot fi purtate în fiecare zi, dar și la ocazii mai speciale.”

TAN_9473 копия

Natalia coase și brodează hăinuțe pentru copii de când a aflat că este însărcinată cu primul copil. Se întâmpla acum 3 ani. A motivat-o să creeze și mai mult concursul „Ia Mania”, unde a fost apreciată pe deplin. Este absolventă a Școlii de Arte și a Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”, dar și licențiată a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, specialitatea „Design Vestimentar”.

TAN_9441 копия