Frumoasa cântăreaţă de origine uruguayană i-a cucerit pe toţi cu rolul ei din telenovela „Înger Sălbatic”. Deși au trecut ani buni de atunci, Natalia Oreiro arată mai bine ca oricând. 

Anii au trecut, iar Natalia Oreiro a ajuns la vârsta de 41 de ani, una pe care o poartă cât se poate de bine, căci vedeta care trăiește în Argentina pare mult mai tânără.

Căsătorită cu muzicianul Ricardo Mollo încă din 2001 şi mamă a unui băieţel, Natalia a început, de curând, un turneu mondial denumit „Unforgettable tour”, iar concertul de aseară, din Moscova, a fost chiar unul de neuitat, notează okmagazine.ro.

Şi când spunem asta ne referim, în special, la costumaţia ei de scenă, actriţa şi cântăreaţa abordând o ţinută ca de supereroină.

 

Natalia a purtat o rochie extrem de transparentă, cu vedere la body-ul de culoarea pielii, cizme înalte, transparente la rândul lor, şi o pelerină cu guler fantasy, care a întregit imaginea high-tech a vedetei.

Coafura Nataliei a amintește de cea a Iasminei, din Aladin, un look deosebit de cool, iar machiajul i-a evidenţiat frumuseţea naturală, cu care ne-a cucerit când juca în celebra telenovelă argentiniană.

SURSA

Foto: hawtcelebs.com

Vezi și: Natalia Oreiro a ajuns la Chișinău! Artista vrea să descopere bucătăria moldovenească, dar și locurile istorice din țara noastră (VIDEO)