Natalia Morari a fost invitata Rodicăi Ciorănică în cadrul emisiunii „13 cu Rodica Ciorănică”. Jurnalista și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa marcată de un tată care avea probleme cu alcoolul, dar plină de iubire și protecție din partea mamei.

Jurnalista spune că, chiar dacă a avut o copilărie grea nu vrea să se victimizeze pentru că știe că nu a fost unica cu o astfel de poveste:

„Eu la sigur nu aș fi vrut să schimb nimic în copilăria mea chiar dacă nu a fost deloc ușoară. În același timp nici nu vreau să exagerez… De parcă părinții noștri au crescut în mai multă dragoste decât noi. Ei în general erau bătuți de dimineață până seara și dacă nu mureai până la 15 ani deja era bine. Nu vreau să mă victimizez. Da, nu a fost o copilărie ușoară ținând cont de faptul că mama ne creștea singură, la începutul anilor ’90 într-un orășel mic ca Hâncești, și avea trei locuri de muncă pentru a ne putea întreține, dar cred că așa trăiau mulți oameni, deci eu nu vreau să spun că a mea copilărie a fost cumva deosebită. 

Pe cât de respectat și influent era tata pe timpuri, pe atât de ușor a pierdut totul pentru că avea probleme cu alcoolul. Eu nici măcar nu am apucat acele timpuri pe când el era respectat, din păcate. El construia case pentru cei mai avuți și făcea parte din cercurile mai avute. Nu putea să spună „nu” atunci când era invitat la masă și mesele erau întâi o dată pe lună, pe urmă o dată pe săptămână și apoi zilnic. Eu știu că el a fost cândva cu bani și influent, dar eu asta nu am apucat. 

Tot ce țin minte despre tatăl meu este legat de abandon și de sentimentul că eu voiam să fiu iubită de el, dar el renunța la mine. Acum înțeleg că eu am cunoscut povestea lui prin prisma mamei, eu nu am reușit să vorbesc cu el. Eu tare, tare am vrut să vorbesc cu el înainte să moară, dar așa și nu am apucat să o fac… În general, pe tatăl meu treaz nu îl țin minte”, a mărturisit Natalia Morari.

Mai multe detalii vezi în interviul realizat de Rodica Ciorănică. 

Sursa: youtube/Rodica Cioranica