Natalia Madan este o femeie mereu sensibilă la subiecte legate de viața și sănătatea familiei, tocmai de aceea nu a putut rămâne indiferentă față de inițiativa organizației Run Pink Moldova, de a chema oamenii la un marton caritabil. Sute de promotori ai modului activ de viață cumpără bilete pentru ca duminică să alerge într-un maraton care își va direcționa veniturile spre confecționarea de peruci pentru femeile aflate în tratament contra cancerului mamar.

14485083_10210360690835777_1105230774961820950_n„Mă numesc Natalia Madan și sunt mamă, soție, prietenă, dar înainte de toate sunt femeie. Iată de ce am acceptat să particip la Maratonul Run Pink Moldova și să contribui la susținerea femeilor care suferă de cancer mamar. Alătură-te și tu!

Pe 14 mai, în Parcul Valea Morilor, vino să participi la maraton. Petrece altfel o zi de duminică și ajută la colectarea fondurilor pentru confecționarea perucilor pentru aceste doamne.

Orice bilet este o contribuție. Haideți să le ajutăm să capete încredere în sine și motivație de a lupta pentru a învinge.

Eu nu pot alerga distanțe lungi, de aceea la maraton voi participa la pas rapid, alături de familia mea, pentru că ne pasă. Ne vedem pe 14 mai, la acest eveniment caritabil, pentru a le oferi speranță și optimism acestor doamne”, spune Natalia, în mesajul său video de mobilizare.

Maratonul Run Pink are și o pagină de Facebook, unde puteți găsi toate detaliile organizatorice.