După finala Selecției naționale pentru Eurovision din acest an au fost multe comentarii. Mulți au acuzat-o pe Natalia Gordienko, cea care ne va reprezenta țara în acest an la concursul european de cântec că ar fi cumpărat juriul sau voturile. Interpreta le Răspunde tuturor printr-un video.

”Încerc să-mi strâng puterile pentru a vă adresa un video și a mă expune în ceea ce privește tot negativul după Eurovision. Am vorbit în rusă, deoarece am foarte mari emoții și îmi ia timp să mă pot exprima în română, dar voi lăsa aici un rezumat pentru cei care nu înțeleg rusa.

Să spun că sunt șocată, e puțin spus. E foarte dureros, am citit mesaje foarte urâte și acuzații din partea persoanelor pe care le respectam mult, care mereu se salutau și cu care credeam că aveam o relație amicală. Nu m-am așteptat din partea familiei Parfeni să scrie ce a scris sau din partea domnului Dînga, deși îl respectam foarte mult – mi-e rușine de cuvintele și gunoiul aruncat în adresa mea în acel LIVE, după cum vedeți în video. Chiar e foarte urât și neprofesionist. Și dureros.

Am fost acuzată că aș fi plătit juriul, deși abia în ziua Eurovisionului am aflat cine sunt membrii acestuia și, logic, nu am avut cum. Îmi pare nespus de rău că unii membri ai juriului au fost dur criticați, deși fiecare a fost obiectiv și a dat punctajul cui au crezut de cuviință.

Cum să acuzi pe cineva de a face ceva fără să ai dovezi? Cazul cu SMS-urile – nu e vina mea că așa au funcționat liniile telefonice – singură am primit mesaje și screenuri (după cum puteți vedea) că nu s-ar fi trimis sms, deși au vrut să mă voteze. Iarăși – am dovada în față că nu am nimic de-a face cu asta.

De ce colaborez cu Filip Kirkorov? Deoarece a fost visul meu și dreptul meu să lucrez cu cine vreau eu. Mai ales că Filip a lucrat cu mulți interpreți pentru Eurovision și a avut succes de fiecare dată. De ce să nu aleg eu o persoană care poate și știe să fie profesionistă în domeniul ei?

Dacă ar fi câștigat altcineva, ați fi aruncat cu gunoi și în el/ea/ei? Am lucrat foarte mult la piesă și am depus eforturi enorme și nu înțeleg de ce unii concurenți nu pot accepta DEMN înfrângerea? Mai au șanse la anul și ceilalți ani, nu?

Mă bucur enorm de mult că mulți oameni din afara țării au apreciat și chiar lăudat prestația mea și mă doare foarte tare că propriul popor mă critică și mă înjosește în cel mai urât mod. Nu exagerez deloc, vedeți feedback-ul și în video.

Îmi pare rău că nu v-a plăcut piesa mea, eu oricum mă voi pregăti la maximum pentru a o prezenta la Eurovision la cel mai înalt nivel posibil. Am o echipă puternică în spate, căreia îi mulțumesc din inimă pentru tot. Mai ales pentru sprijinul în aceste momente în care ar trebui să mă concentrez pe prestația de la Rotterdam și nu pe negativul care mă afectează enorm.

Celor care au crezut în mine, m-au votat și m-au susținut – vă mulțumesc din suflet, am citit fiecare comentariu și v-am trimis o îmbrățișare virtuală fiecărui dintre voi :*

Per aspera ad astra!”, a încheiat discursul sau Natalia.

Vezi și: