Recent, Filip Kirkorov a împlinit 54 de ani. Ziua de naștere a artistului este pe 30 aprilie, dar acesta a decis să o sărbătorească un pic mai târziu. În capitala Rusiei s-a dat o super petrecere cu această ocazie, de la care nu au lipsit cele mai cunoscute vedete din showbiz. Olga Buzova, Stas Mihailov și Xenia Sobchak au fost doar câteva dintre numele sonore prezente la eveniment. Natalia Gordienko i-a dăruit un costum național, iar Buzova – brățară Louis Vuitton.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

Desigur, de la petrecere nu a lipsit nici Natalia Gordienko, care i-a făcut un cadou destul de original artistului – un costum național moldovenesc. Kirkorov a fost super încântat de cadou și l-a îmbrăcat fără să stea pe gânduri.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gordienko Natalia (@natalitsa)

„Nu cunosc un alt om, care știe să dăruiască sărbătoare, așa cum o face Filip Kirkorov. Ieri a fost ziua lui. Și a fost super! Dragul meu Filip, fie ca toate zilele tale să fie la fel de pline și fericite. Mulțumim că dăruiești tuturor zâmbete și iubire. Nu o să încetez să vă mulțumesc pentru susținere și că ați avut încredere în forțele mele. 

Până la concurs (Eurovision) au rămas zile numărate și nu vă imaginați cât de mult luptă Filip pentru cauza noastră comună. I-am dăruit un costum național moldovenesc și el, cu mare drag, l-a îmbrăcat și a transmis tuturor locuitorilor Moldovei cele mai frumoase urări de bine. 

Filip a devenit cu adevărat al nostru și noi ai lui. Nu-i așa că arată foarte bine? Frumosul!”, a scris Natalia pe pagina sa de Instagram.

Artistul a primit o mulțime de cadouri scumpe de la invitații săi. Olga Buzova i-a dăruit o brățară Louis Vuitton.

Amintim că Filip Kirkorov a fost decorat cu titlul de „Artist al Poporului în Republica Moldova” de către fostul președinte, Igor Dodon.

Sursa video/foto: Instagram.com