Dacă ați crezut că cei trei artiști se tem de zborul cu avionul și pentru aceasta încep să cânte, vă înșelați amarnic. Surpriza vine din partea lor, dar și a Aeroportului Chișinău și este un fel de colind pentru toți pasagerii.

Nu e vorba despre un obicei al acestor artiști, ci mai degrabă despre faptul că ei cântă un colind, în trei limbi, prin care felicită toți pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Piesa a beneficiat și de un Videoclip, este foarte veselă și dansantă. Iar în spatele clipului are și o istorie drăguță.

Gordienko

Concomitent cu lucrările de design interior care se desfăşoară în prezent la Aeroport, tradiţionalul Pom de Crăciun a fost deja împodobit şi decorat terminalul prin intermediul căruia este transmisă magia acestor sărbători tuturor celor care vizitează Aeroportul Chişinău. De sărbători, elementele decorative sunt expuse prin toate sălile din terminal pentru a bucura şi a crea o atmosferă plăcută pasagerilor înainte de zbor.

La fel, toţi cei care vizitează sau călătoresc de pe Aeroportul Chişinău sunt îndemnaţi să participe la concursuri cu premii. Cei care vor fi activi, realizând poze pe fundalul decorului din incinta terminalului şi publicându-le pe reţelele sociale Facebook şi Instagram cu hashtagurile #AviaInvest #HappyWinterHolidays2016 până pe 15 ianuarie vor fi premiaţi, notează Avia Invest într-un comunicat.

Foto: Airport.md, facebook.com/Natalia.Gordieko