Interpreta din Republica Moldova, Natalia Barbu, a discutat într-un podcast despre partenerul său și cum au depășit împreună perioadele critice apărute în momentul căsătoriei lor. De asemenea, artista a împărtășit despre pauza pe care a luat-o în cariera sa când s-a căsătorit, dar și despre revenirea sa pe scena muzicală.

În momentul căsătoriei sale, Natalia Barbu a decis să facă o pauză în cariera muzicală. Ea a simțit că trăiește o altă frecvență și avea nevoie să se dedice timpului petrecut alături de familie.

„Eu știam că asta e doar o pauză. Ușor-ușor, eu am revenit. Mie îmi place să cânt și să fiu și remunerată, pentru că asta e munca mea. Îmi place să fiu independentă financiar. Și chiar și soțul meu mă susține în asta. Eu nu sunt genul de femeie care să nu facă nimic, să mă opresc”, spune Natalia Barbu în cadrul unui podcast pentru Vip Magazin. 

Natalia s-a gândit să aibă și o altă activitate, pe lângă muzică.

„Mă gândeam să fac tot ceva în muzică, poate o școală de muzică, dar încă nu este momentul. Probabil voi face acest lucru când voi fi mai liniștită, după o vârstă”, mărturisește ea.

„Toată lumea știe câți bani am eu, ei numără mai bine. Noi, ca orice familie, muncim și banii vin și pleacă. Nu există să tot iei bani dintr-un safeu. Banii se duc prin afaceri, se mai și pierd prin afaceri. Soțul meu muncește foarte mult pentru familia noastră. Și nu este deloc ușor să te menții, să ai un venit stabil”, susține interpreta.

După ce s-a familiarizat cu confortul din viața ei, Natalia afirmă că nu ar putea să se adapteze acum să locuiască într-un apartament cu două camere.

„Din momentul în care ești în confort, vrei să te menții. E greu, dacă te-ai obișnuit cu un fel de confort, să te duci să locuiești într-un apartament cu două camere. Mie mi-ar crea acum un atac de panică, pentru că eu m-am obișnuit să am casă mare, grădină, să respir aer curat”, explică Natalia.

Totuși, potrivit ei, confortul ți-l faci de unul singur și nu cu ajutorul altcuiva.

Interpreta a vorbit și despre valul de critici din perioada în care ea s-a căsătorit cu actualul său soț.

„Există energia turmei. Când pornește un val negativ și se adună mai multă lume. Scrie unul, al doilea și începe toată lumea să arunce această otravă în mediul online. Oamenii care scriu aceste lucruri au frustrări, neîncredere. Eu trebuia să mă căsătoresc cu un bărbat după stereotipul lor, cu un bărbat de vârsta mea, cu un muzician, care poate mă bătea când venea seara de la muncă. Poate așa era să le fie mai interesant”, spune interpreta Natalia Barbu.

Natalia Barbu, născută la data de 22 august 1979, la Bălți, este o cântăreață de rock și pop din Republica Moldova. Ea a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight”, clasându-se pe locul 10. De asemenea, ea va reprezenta țara la Eurovision 2024, cu piesa „In the Middle”, după ce a câștigat etapa națională.

 

Natalia Barbu și omul de afaceri Nicolae Sota, în vârstă de 70 de ani, au devenit soț și soție în 2011, iar în același an au devenit și părinții unui băiețel. În plus, au împreună o fiică. Nicolae Sota are și un fiu din căsătoria anterioară cu Dana Sota. Cu toate că Dana și Nicolae Sota au fost căsătoriți aproape trei decenii, au rămas buni prieteni după divorț.

 

Distribuie articolul: