Natalia Barbu și soțul ei, Nicolae Sota, sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor de familie. Cei doi merg extrem de rar împreună la eveniment mondene, iar fața lui Victoraș este de obicei ascunsă în fotografiile de pe rețelele sociale. 

Revista Vip Magazin a reușit în exclusivitate „să îi prindă” pe cei trei în noul lor număr al revistei. „E exclusivitate frumoasă pentru Vip Magazin. Ce minune de băiat are Natalia Barbu! Eu o ador pentru muzica care îi reflectă sufletul și stările adevărate. Și pentru că acceptă și iubește viața așa cum este”, a scris Rodica Ciorănică pe pagina sa de Instagram.

Fiul interpretei este deja băiat mare și pare că a furat din trăsăturile ambilor părinți. Mai multe detalii veți afla din ultimul număr al revistei Vip Magazin. Precizăm că băiatul s-a născut pe 24 decembrie 2011, în ajunul Crăciunului. Interpreta nu a scos în public copilul niciodată, doar membrii familiei și cei apropiați putând să vadă micuțul. Deși Natalia s-a filmat în reclame la produse pentru copii, bebelușul ce o însoțea nu era al ei, acesta fiind o fetiță.

Sursa foto: Vip Magazin

Citește și: Natalia Barbu – mesaj emoționant la 4 ani de la moartea mamei sale: „Simt că ești cu mine”