Fanii Nataliei Barbu sunt încântați. Îndrăgita artistă a lansat aseară o nouă piesă. Melodie de dragoste vine la pachet cu un videoclip frumos și deosebit. Despre ce este vorba aflați mai jos.

Interpreta Natalia Barbu și-a bucurat admiratorii cu o nouă producție muzicală. Videoclipul piesei „Iubește-mă azi” este deosebit, fiind filmat în mai multe țări. Femei din toate colțurile lumii apar în imagini și cântă alături de Natalia despre dragoste și încredere. „Povestea noastră e gata pentru a fi „citită”. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare. Suntem femei din toate colțurile lumii: Noua Zeelandă, Canada, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Rusia, Italia, Spania, România și Moldova, atât de diferite și speciale în felul nostru. Vă doresc să iubiți și să fiți iubite așa cum vreți voi. Azi, Aici, Acum, Mâine și în fiecare clipă”, scrie Natalia.

Muzica a fost scrisă de Natalia Barbu, iar versurile de Zina Zen.

Atât piesa cât și videoclipul i-a încântat pe admiratorii artistei, iar noi vă invităm să urmăriți imaginile de mai jos pentru un pic de inspirație.

Video: Youtube.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA