Acum patru ani, au renunțat la televiziune, și-au făcut bagajele și și-au luat zborul peste ocean, în Canada. Vorbim despre Nata Albot și Andrei Bolocan, cei care formează acum o familie frumoasă și un cuplu superb sau... un altfel de cuplu. Deși au rămas mereu activi pe plan social, Nata și Andrei au decis că trebuie să revină la meseria de prezentator, să interacționeze cu oamenii. Iată de ce, ieri seara, cei doi au lansat un nou proiect. Despre ce este vorba, aflați în continuare.

„Internetu’ grăiește” – așa se va numi emisiunea online, gazdele cărora vor fi Nata Albot și Andrei Bolocan. O emisiune desfășurată chiar în locuința lor din Montreal și o emisiune pe care au gândit-o până în cele mai mici detalii.

„Bună seara, Moldova, oriunde te-ai afla. Noi suntem live, la Montreal. Știm că la ora asta se spune povestea de seară în Moldova și noi venim cu povestea noastră de seară. Pentru noi este o foarte mare bucurie. Așteptam acest moment, am dus dorul de a interacționa cu oamenii. „De ce „Internetu grăiește”? De-a lungul anilor, am învățat cu Andrei să ne focusăm pe esență, pe conținut. De aceea, emisiunea aceasta putea să se numească în diferite moduri. Voi o puteți numi oricum”, a spus Nata în deschiderea emisiunii.

„Simt o mare diferență dintre ceea ce a fost acum câțiva ani, când noi obișnuiam să vă vedem, să vă simțim live, alături de noi atunci când făceam emisiunea „Sare și Piper”. E o mare diferență, pentru că noi atunci nu vorbeam în mod deschis despre cuplul nostru. Iar acum noi filmăm live, în casă, aici unde acum câteva minute trebuia să speli niște vase, să bați un cui”, a adăugat Andrei.

Și pentru că a fost prima ediție, Nata și Andrei au abordat subiecte despre care mai puțin au reușit să vorbească până acum, în mare pare chiar ei fiind personajele principale. De ce au plecat de la „Sare și Piper”, care este scopul noului proiect și ce planuri de viitor au – sunt doar câteva dintre temele puse în prim plan.

Întreaga emisiune o puteți vedea mai jos:

„Internetu’ grăiește” va avea loc în fiecare zi de joi, începând cu ora 21:00, ora Moldovei.

Foto: Facebook.com