Ați auzit de proverbul „nu există fum fără foc”? Iată că în acest material s-au adunat toate presupunerile cu privire la posibila separare a unuia dintre cele mai celebre cupluri din Rusia: prezentatoarea și bloggerița Nastya Ivleeva și cântărețul Allj.

Nastya Ivleeva și Allj s-au căsătorit în septembrie 2019, însă din mai 2021 tot mai des auzim zvonuri că cei doi ar fi divorțat. Astăzi vom încerca să vedem care a fost motivul separării.

La începutul anului 2021, abonații Anastasiei au observat că ea nu mai purta verigheta, care nu demult o scotea în evidență mai în toate fotografiile. Ulterior s-a dovedit că și rapperul a încetat să mai poarte inelul.

Ceea ce a confirmat faptul că Ivleeva trece peste o perioadă mai grea a fost un story publicat de ea în care a spus că vrea să rămână „singură cu ea”.

A fost oare înșelată?

Din story-urile și imaginile bloggeriței a dispărut una dinte cele mai bune prietene: Yulia Koval. Îndată după ce internauții au observat, au apărut și zvonuri că Ivleeva a fost înșelată în timp ce ea era la filmări și că Allj ar fi avut o „experiență” cu cea mai bună prietenă a ei. S-a zvonit că Nastya a aflat totul și prin urmare a cerut divorțul.

Această versiune nu a fost adevărată, deoarece cu câteva săptămâni în urmă prezentatoarea a arătat că încă prietenește cu Koval.

Distanța

La un moment dat, niște surse anonime au dezvăluit niște detalii inedite presei: Nastya și Allj au decis să facă o pauză și să trăiască separat. Interpretul a rămas în casa lor din afara orașului, dar Nastya și-a închiriat un apartament care a costat-o 210 mii de ruble pe lună.

Ivleeva nu a reacționat la aceste zvonuri, dar după un timp a arătat că s-a întors acasă, publicând câteva povești pe Instagram.

Banii

Când cuplul a început această relație, Allj se afla în culmea faimei sale. De-a lungul timpului, Nastya și Alexei s-au schimbat cu rolurile: în ultimii doi ani, ea a devenit o vedetă populară care se află chiar pe lista Forbes, iar el dimpotrivă a ajuns în umbră.

Atunci urmăritorii au decis că mariajul lor nu a trecut „testul popularității”: Allj nu a putut „tolera” faptul că se află în umbra soției sale.

Evenimentul premiilor Muz-TV a fost benzină pe foc: când rapperul a ajuns pe covorul roșu, nu a fost întâlnit de soția lui, care a fost gazda evenimentului, dar de un coleg de-al ei. Nimeni nu a înțeles această acțiune, deoarece mai apoi, în timpul evenimentului, Ivleeva s-a așezat în brațele soțului.

„Eu plec!”

Pe 21 iunie, a devenit cunoscut faptul că de data aceasta interpretul a plecat din casa luxoasă. Allj și-a făcut bagajele și s-a mutat într-un apartament.

Prietenii apropiați ai cuplului susțin că: „Nastya și Lesha au decis să se despartă, au interese absolut diferite în viață și, oricât de banal nu ar suna, situația financiară diferită a jucat și ea un rol.”

Prietena la nevoie se cunoaște

O altă confirmare a separării soților a fost… împăcarea celor mai bune prietene Ida Galich cu Nastya Ivleeva. Fetele erau prietene apropiate, dar odată cu apariția, în viața lor, a soților, cele două s-au despărțit și au luat-o pe altă cale. În 2021, Ida s-a despărțit de soțul ei, așa că internetul a decis că cele două s-au împăcat din cauza aceleiași probleme – divorțul.

Este oare o confirmare?

La sfârșitul lunii iunie, o sursă anonimă a spus că Allj pregătește un nou clip despre despărțirea lui cu Nastya, care va fi lansat în curând.

Concluziile

Cu toate acestea, au apărut mai multe întrebări decât răspunsuri din acest material, iar niciunul dintre soți nu a făcut nicio declarație. Așa că, ne rămâne doar să așteptăm!

Sursa: cosmo.ru

Foto: Instagram/ Nastya Ivleeva