Eugenia Dolghi  este o mămică la fel ca altele, pentru care nașterea primului copil a fost un eveniment marcant în viața ei. De la fericirea de a aștepta un copil până la frica de necunoaștere a detaliilor legate de evoluția sarcinii și de naștere și până din nou la fericire maximă, care vine doar a-ți ține în brațe odorașul. O nouă poveste #Cumamnăscut… cu final fericit.

Am ales cu cine voi naște din prima lună de sarcină

„În anul 2017 am aflat marea veste că vom deveni părinți. Fericirea era foarte mare. Fiind și prima sarcina nu știam foarte multe lucruri despre sarcină și naștere. Dar, bunul Dumnezeu mi-a scos în cale cel mai bun medic obstetrician – Domnul Vadim Scarlat. Auzisem foarte multe despre el, de bine în toate, n-am stat nicio clipă să caut alt medic. Am mers la el chiar din prima lună de sarcină”, ne dezvăluie Eugenia.

Frica și teama sunt cele mai frecvente emoții

„De la prima consultație am discutat toate detaliile. Am înțeles că el era medicul pe care îl căutăm. Sarcina a fost frumoasă, pe alocuri cu unele complicații, dar a fost depășite cu succes datorită domnului Scarlat. Ajungând la ziua cea mare, emoțiile erau mega mari și cu o mie de întrebări: cum, când, cum scap de frică… Erau întrebări repetate de mii de ori și primite de medicul nostru cu zâmbet sincer. Teama pe care o aveam a trecut din momentul ce mi-am văzut puiul meu micuț”, ne mai destăinuie tânăra mămică.

Încântată că totul a decurs bine

„Datorita medicului și bunului Dumnezeu ne ținem azi fetita-n brațe. Nu ezit nicio clipă că să-l pomenesc de bine pe acest medic, pentru că a fost mereu alaturi, mereu disponibil chiar și la miez de noapte. E foarte important ca cineva să te calmeze, să te informeze corect și să-ți liniștească gândurile rele în asemenea momente”, ne-a mai relatat Eugenia Dolghi.

Distribuie articolul: