Deși moda este dictată de cei curajoși, nu toți îndrăznesc să se îmbrace diferit, să renunțe la tradiționalele rochii de seară și costume la patru ace. Nu și dacă este vorba despre vedete, care de cele mai multe ori sparg tiparele și o fac bine.

Weekendul trecut, Antonia și Alex Velea au fost nașii de cununie ai artistului Rashid și deja al soției sale, Sorina. Așa cum ne-au obișnuit deja, atât Antonia cât și Alex au avut o prezență memorabilă la eveniment. Cei doi optând și de această dată pentru ținute nonconformiste. Nașul a optat pentru un costum de tip smoching, compus din sacou bleumarin și pantaloni negri, asortați cu pantofi din piele lăcuită. Pentru a da o notă lejeră ținutei, Alex a adăugat un papion colorat.

La rândul ei, nașa nu a dezamăgit și a schimbat două ținute care i-au venit perfect.

Prima ținută a fost o salopetă de un verde smarald cu decolteul foarte adânc, iar ce-a de-a doua a fost o rochie midi cu mâneci lungi, guler masiv și manșete albe. Țesătura rochiei de nuanță maro cu buline albe amintește oarecum de rochia protagonistei din filmul Pretty Woman.

Picii au fost și ei super eleganți și drăguți, purtând cămașă albă, pantaloni scurți și pantofi asortați cu papionul tatălui lor.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Antonia a pozat goală! Alex Velea e cel mai mândru bărbat (Foto)