Un bebeluș de numai câteva ore a fost abandonat de propria mamă într-o fâșie forestieră, unde aceasta îl născuse. Acesta a fost găsit în această seară de o femeie în timp ce efectua lucrări la vița de vie. Incidentul a avut loc în raionul Nisporeni. 

Un locuitor a alertat oamenii legii, care la rândul lor au cerut ajutorul medicilor. În scurt timp a fost găsită și o mămică care are bebeluș de cinci luni și a alăptat micuțul abandonat. După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni pentru îngrijiri medicale.

În urma intervențiilor făcute de poliție,  a fost găsită și mama bebelușului. E vorba de o femeie de 31 de ani din raionul Hâncești.

Femeia a spus polițiștilor că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal. Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească a abandonat micuțul în vița de vie. Femeia mai crește patru copii minori.

În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului, notează Politia, citată de Agora.md.