Naomi Campbell este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. De la vârsta de 15 ani defilează pe podiumuri de modă, apare în reviste de frumusețe, iar în prezent, la 50 de ani, tenul său arată la fel de bine ca la începutul carierei.

Vedeta nu vorbește prea des despre ritualul său de îngrijire, însă a dezvăluit recent că folosește de foarte mult timp câteva produse foarte accesibile.

Prin urmare, nu este este de mirare că atunci când a dezvăluit câteva dintre secretele sale înfrumusețare în cadrul unui interviu pentru Vogue, cele mai multe femei care îi admiră frumusețea și-au luat notițe.

Principalele sale trucuri de îngrijire sunt învățate de la mama sa, Valerie Morris, care a fost o dansatoare de succes.

Naomi a dezvăluit la începutul acestui an că rutina sa zilnică de înfrumusețare este una rapidă și durează nu mai mult de zece minute. „Am grijă de pielea mea de când eram copil pentru că mama mereu îmi spunea că trebuie să aplic cremă hidratantă”.

În afara ingredientelor recunoscute pentru efectele lor benefice asupra pielii, așa cum sunt serumurile cu vitamina E și C, vedeta folosește un spray cu apă termală și zinc pentru matifierea tenului și combaterea acneei.

De asemenea, supermodelul a mai spus că folosește o rolă pentru microneedling de-a lungul bărbiei, maxilarului și pomeților pentru a stimula producția de colagen și a permite produselor să fie absorbite mai bine în piele. „Îmi place ca pielea să fie strălucitoare și radiantă”, a spus Naomi.

Recent, vedeta a dezvăluit că folosește produse pentru îngrijirea bebelușilor pentru a-și curăța și hidrata pielea. Campbell a declarat pentru jurnalista britanică Afua Hirsch că se spală pe față cu săpunul pentru bebeluși Johnson’s Baby Soap, pe care și mama sa îl folosea pentru a o spăla în copilărie.