Designerul Nadya Gudumak este mamă de mai bine de un an și recunoaște că nu e bucurie mai mare decât aceasta. Nadya a dezvăluit pentru EA.md cum s-a schimbat viața ei de când e mamă și ce lecții importante i-a oferit maternitatea, dar și fiul ei, Vladislav. Vedeți ce ne-a povestit.

Ne-a învățat răbdarea

„Băiatul nostru e un copil mult-așteptat de noi și e cel care ne-a educat, în sensul frumos al cuvântului. Este un băiat foarte cuminte, răbdător și înțelegător – oricât ar părea că nu se potrivesc aceste calități cu un copilaș. Anume răbdarea asta ne-a educat-o și nouă și înțelegerea lucrurilor prin prisma lui, de la înălțimea lui, dacă vreți așa”, ne-a declarat Nadya.

Vladislav, 1 an

Râsul e mereu în hohote

„Dacă ai văzut video unde copiii au râsete în hohote, atunci să știi că așa este Vladislav al nostru: pozitiv, sociabil și mereu cu dispoziție bună. El e cel care ne-o dictează și nouă și e imposibil să nu râzi alături de el, să nu zâmbești cel puțin, atunci când ești în preajma lui”, ne spune tânăra mămică.

Familia Nadya Gudumak, micul Vlad și soțul Oleg Tatarciuc

Rezistenți și mereu pe fir

„Nașterea lui ne-a marcat pe ambii, asta deoarece tot programul nostru de un an încoace rezonează cu el. Am învățat în primul rând să fiu rezistentă și mereu accesibilă pentru cei dragi, pentru familie, pentru copil. Am învățat ambii să vedem în toate pozitivul la fel ca și el, să primim satisfacție de la lucruri simple, care nu-ți iau timp și bani”, ne mai dezvăluit creatoarea brandului Nikita Rinadi.

Nu judec alte mame

„Maternitatea m-a învățat să nu-mi ascund emoțiile, indiferent unde m-aș afla. De când sunt și eu mamă sunt mult mai empatică, iubitoare peste măsură (dacă ea există în genere) și, foarte important, am învățat să nu judec niciodată pe nimeni. Mai ales alte mame”, ne-a mai dezvăluit Nadya Gudumak.

Foto: Arhivă de familie