Nadejda Babkina, în vârstă de 70 de ani, a fost internată cu suspiciune de coronavirus. Starea ei s-a înrăutățit brusc, motiv pentru care medicii au trebuit să o introducă în comă artificială.

Cântăreața Nadejda Babkina, în vârstă de 70 de ani, a cărei test pentru coronavirus a fost confirmat pozitiv, luptă pentru viață într-o clinică din Moscova. Acest lucru este scris de mass-media rusească.

Se raportează că în urmă cu câteva zile, Nadejda a fost internată cu pneumonie bilaterală. Datorită stării grave a interpretei, medicii au decis să o introducă în comă artificială.

Informații despre spitalizarea Nadejdei, au fost confirmate de fiul ei Danila Zasedatelev: „Mama este acum la spital. Încă de la începutul carantinei, ea a respectat toate recomandările privind izolarea, a anulat toate întâlnirile și călătoriile”.

View this post on Instagram

Дорогие мои! Спасибо вам, в моем инстаграме теперь 300 тысяч подписчиков! Спасибо, что смотрите, следите, лайкаете и пишете комментарии! Всё, что здесь происходит – делается только ради вас! Я буду продолжать делать все, чтобы вам было интересно продолжать следить за моим творчеством, скоро ждите новых проектов! Также выражаю благодарность @instagramru за верификацию моего аккаунта, сотрудники сделали свою работу очень оперативно!

A post shared by Надежда Бабкина (@ngbabkina) on

Lev Leshchenko se număra, și el, printre cei infectați cu coronavirus. Starea interpretului a fost considerată gravă, dar, din fericire, și-a revenit și a fost externat deja din spital.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: