Am văzut-o de atâtea ori în ținute bine alese de către designerii de peste Prut, dar niciodată în haine tradiționale. Ieri, însă, Nicoleta Nucă a făcut o excepție frumoasă. De 1 Decembrie, vedeta a îmbrăcat o ie de toată frumusețea, asortată cu blugi.

cats

Nicoleta a purtat cea mai frumoasă ie din câte are în garderobă nu doar în semn de solidaritate și respect, ci pentru că a fost inclusă în programul artistic dedicat Zilei Naționale a României. Nicoleta a evoluat și la Palatul Naţional al Copiilor, acolo unde s-a încheiat cea de-a şasea ediţie a Festivalului Fulgilor de Nea. După o oră de evoluție live, Nicoleta i-a cedat scena lui Connect-r.

Nicoleta Nuca -Palatul copiilor <3

Posted by Indira Nuca on 1 Decembrie 2015

Ia cu broderie albastră i-a purtat noroc Nicoletei întreaga zi. Talentata basarabeancă a fost invitată și la un show festiv organizat de Radio ZU. Alexandra Stan, Alina Eremia, Yanka și Nicoleta Nucă au mers în studioul postului de radio pentru a cânta melodii celebre românești ca „Țărăncuță Țărăncuță” (Cover Dan Spătaru) și „Unde dragoste nu e” (Gheorghe Gheorghiu).

cats

Cele 4 vedete s-au auzit Live la Marea Unire ZU:

Foto: captură video, Radio ZU

Distribuie articolul: